+47 99019042
HomeFiske

Fiske

Dagstur med fiske i Lofoten, torsk, sei og steinbit er blant fangsten

Opplevelser fra en fisketur med Trio II

Lofoten er så mye mer enn et vakkert skue. Fjell og fjord må oppleves, og det kan vi hjelpe deg med. Uansett om du ønsker å oppleve livet under vann, til havs eller i fjellet, en dagstur med fiskeskøyta Trio II eller en av våre RIBer vil gi en uforglemmelig opplevelse.

Høye, stupbratte fjell som stiger opp fra havet gjør det vanskelig å ferdes i terrenget. Derfor benytter vi båt på våre aktiviteter.

Størstedelen av Moskenesøy er i dag ubebodd, men det har ikke alltid vært slik. På 1500 tallet var det mange bebodde rorvær rundt hele kysten av øya. I dag er det kun tufter og historie igjen, men til gjengjeld meget spennende og interessant historie, samt en ubeskrivelig majastetisk og vakker natur. Bli med på våre aktiviteter, og vi garanterer deg profesjonelle guider, sertifisert personell og minner for livet.

 

Dagstur Fiske

Fisketurene vi tilbyr tilbringes på Trio II, en 70 fots fiskeskøyte. Skipperen er oppvokst i området og dermed veldig godt kjent med farvannet, naturen, dyreliv og ikke minst de beste fiskeplassene.

Skipper demonstrerer hvordan man skjærer tunger

Skipper Lars forteller om den nordnorske tradisjonen med tungeskjæring

Nydelig havbleike, dagstur med Trio II

Fisketur i solnedgang

Fisketur for store og små, dagstur med Trio II

Fiske for alle aldre

© 2018: Aqua Lofoten Coast Adventure, All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress