Ekspedisjoner i Nord-Norge

Hjem 5 Aktiviteter 5 Ekspedisjoner

Overnattingsturer på fiskeskøyte

Ta med familien eller vennegjengen på en annerledes opplevelse over flere dager. Vi bruker vår vernede 70 fots fiskeskøyte Trio II på overnattingsturer i og rundt Lofoten.

Vi kan ha åtte gjester på overnatting, i én 4-mannslugar og to 2-mannslugarer. Det er to bad om bord, bysse (kjøkken) og messe (spiserom). I tillegg er det mulighet for avslapning på nedre dekk, eller i frisk luft på hoveddekket.

Fisketur med overnatting
Trio II var opprinnelig en fiskebåt som huset 6-7 mann i flere måneder av gangen. På en overnattingstur kan du få et innsyn i livet av en lofotfisker. Lær deg å bruke det tradisjonelle fiskeutstyret juksahjulet og hvordan man tilberedet dagens fangst. Om kvelden kan du utforske forskjellige fiskevær.

Northern Norway Expedition
Under sildevandringen kan du oppleve hvaler og spekkhoggere på kloss hold. Hos oss får du også muligheten til å snorkle med disse majestetiske dyrene i sitt eget element. Etter formiddagens aktivitet venter gode måltider ombord, og om kvelden kan du nyte stillheten under stjernehimmel og nordlys.

Skreddersydd opplegg
Med båten som base kan du lage dit eget program. Kombiner aktiviteter som fisking, fot- og fjellturer, toppturer med ski, eller hvalsafari. Vær og vind skifter fort her oppe i nord, så nøyaktig reiserute kan ikke legges frem på forhånd, men vi kan garantere at dere får den beste turen mulig, med tanke på deres ønsker for opplevelse. Dere velger selv hvor mange netter deres gruppe ønsker ombord, men vi anbefaler et minimum av tre døgn.

Opplevelser med Aqua Lofoten Coast Adventure

Kom tett på Lofotveggen og dyrelivet i RIB-båt, bli med på enkle fotturer eller mer krevende fjellturer eller prøv livet som ekte fisker på en vernet fiskeskøyte.

Fisketurer

Safari med RIB

Ekspedisjoner

Booking

Aktiviteter i Lofotodden nasjonalpark

Bli med på guidede turer i RIB-båt til bortgjemte perler og nedlagte fiskevær i Lofoten. Underveis får du unike historier fra lokale kjentfolk. Opplev Moskstraumen og Lofotveggen, og bli med på en av våre fjellturer.

Aktiviteter

Praktisk info

Overnatting