+47 99019042
HomeHellsegga i Lofotodden Nasjonalpark

Hellsegga i Lofotodden Nasjonalpark

En absolutt unik mulighet til å bestige Hellsegga i Lofotodden Nasjonalpark og se den ville og beryktede Malstrømmen ovenfra!

 

Pris

Voksen 1395,-

Privat gruppe 16740,-

Om turen

Bli med på en fantastisk naturopplevelse! Om bord i vår robuste RIB båt tar vi deg med på en trygg reise langs den dramatiske Lofotveggen og inn i Lofotodden nasjonalpark. Vi krysser Malstrømmen, forbi avsidesliggende og forlatte fiskevær mot Yttersia og til Helle.

 

Kapteinen og guiden vil møte der på booking kontoret vårt i Reine, hvor dere vil få utdelt flytedresser. Våre kapteiner har alle de nødvendige sertifikatene for å sørge for at du får en trygg og behagelig reise.

 

Så snart vi er gått i land på Helle starter eventyret. Vi følger delvis den gamle skoleruten til barna som bodde i disse avsidesliggende fiskeværene. Ruten er bratt og til tider godt igjengrodd, men vi kan allerede fra starten av turen skimte vårt første fantastiske utsiktspunkt. Her tar vi en pust i bakken før vi fortsetter til selve toppen hvor vi tar lunsjstoppet vårt. Er klarværet med oss, kan vi tydelig se både Mosken og Værøy, og noen ganger helt ut til Røst! Under størsteparten av turen vil vi kunne se rett ned på Malstrømmen, et spektakulært skue som de færreste av oss får æren av å oppleve med egne øyne. Etter lunsj utforsker vi selve platået med sin imponerende utsikt i alle retninger. Deretter gjør vi oss klare for nedstigningen mot Helle hvor kapteinen venter på å ta oss tilbake til Reine.

 

Varighet

5-6 timer

 

Inkludert

-Flytedress/redningsdress

-Sertifisert båtfører

-Lokalkjent guide

 

Ta med

-Drikkevann (minimum 1 liter

-Lunsj/snack

-Vindtett/vanntett jakke

-Varme klær, gjerne lue og vanter

-Tursko med god ankelstøtte

 

 

Valgfritt

-Kamera

-Badetøy

Oppmøtested

-Vårt kontor i Reine

Reine ytre havn 1, 8390 Reine

 

Oppmøtetidspunkt

-Oppmøte er 20 minutter før avgangstiden. Avgangstiden er tidspunktet for aktiviteten på bookingen. F.eks. hvis turen går kl.17.00 er oppmøte 16.40

Merk

-Værforbehold

-Minimum 6 betalende gjester

© 2018: Aqua Lofoten Coast Adventure, All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress