+47 99019042
HomeJakten på nordlyset

Jakten på nordlyset

Jakten på nordlyset gir deg en flott naturopplevelse i vintermørket.

Bestill nå
Priser

1-6 personer NOK 6.995,-

 

Etter en kort båttur inn i Reinefjorden venter en fottur i magisk landskap. Etter en svak stigning åpnes landskapet og en av verdens vakreste strender kommer til syne mot nord, mens lysene fra Reine kan synlig i sør. Vi har en perfekt plassering for å fange nordlyset over fjelltoppene som omkranser oss i øst og vest. 

 

 

Guide og båtføreren møter deg på vårt kontor der flytedresser og redningsutstyr blir utdelt og passasjerliste signert. Våre båtførere har alle nødvendige sertifikater, er godt kjent med farvann og forhold i området. Båtene er utstyrt med redningsutstyr ihht til gjeldende regelverk.

Vi kjører RIB fra Reine til Vinstad. Fra Vinstad går vi på en gruset sti langs Bunesfjorden før vi begynner på en liten stigning opp til Einangen. Denne turen tar ca 40 minutter. Utsikten nordover fra Einanagen over Bunesstranda er vakker selv i nattemørket. i sør kan vi se lysa fra Reine, men de vil ikke være til hinder for en god opplevelse av nordlyset. Det vil være god tid til vandring og fotografering på Einangen før vi går samme vei tilbake til Vinstad. Turen tar ca 3 timer, og egner seg for de aller fleste.

Timeplan:
15. januar til 30. april: klokken 22:00

Inkludert: Guide, flytedress, hodelykt, briller, truger (ved behov), varm drikke og redningsutstyr til alle aldre

Ta med: Varme klær, lue, votter, kamera.

Oppmøte: Vårt kontor i Reine sentrum.

Varighet: ca 3 timer

Pris: grupper 1-6 personer NOK 6995,-

Forbehold: værforbehold

© 2018: Aqua Lofoten Coast Adventure, All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress