+47 99019042
HomeSafari til Malstrømmen og fuglekolonier

Safari til Malstrømmen og fuglekolonier

RIB-tur gjennom Malstrømmen, Utrolig naturopplevelse!

 

Bestill Nå
 

Priser

Voksen (alder 14 og over)    NOK 995

Barn (alder 13 og under)      NOK 795

Privat gruppe (alle aldre)     NOK 11.940

 

Om turen

Bli med på en fantastisk naturopplevelse gjennom en av verdens sterkeste malstrømmer. I sjødyktig hurtigbåt med alt nødvendig sikkerhetsutstyr tar vi deg med på en trygg opplevelsestur til den dramatiske Lofotveggen, fraflytta fiskevær, kolonier med ørn, skarv, havsule og sel og den beryktede Malstrømmen.

 

Båtføreren møter deg på vårt kontor der flytedresser og redningsutstyr blir utdelt. Våre båtførere har alle nødvendige sertifikater, er godt kjent med farvann og forhold i området og har gode lokalkunnskaper slik at de også fungerer som utmerkede guider på turen. Båtene er utstyrt med redningsutstyr iht. til gjeldende regelverk.

 

Når alle er om bord, og sikkerhetsinstruksen gitt, starter turen mot Lofotodden. Vi holder oss nært inn mot land og bruker god tid på turen slik at dere får se alt det flotte Lofoten har å by på. Ved foten av de dramatiske fjellene finner vi rester av små, fraflytta fiskevær. Grunnmurer og steingjerder er alt som idag viser at det engang bodde mange hundre mennesker her. På turen videre kjører vi innom steder der vi i en årrekke har observert den majestetiske havørna, og vi beveger oss ut i den beryktede malstrømmen, en av verdens sterkeste tidevannstrømmer. Her vil dere til tider kunne kjenne på hvilke krefter som finnes i havet. Midt i strømmen finner vi holmer og skjær der blant annet skarv og havsule hekker. Lundefugl, alke, ærfugl og ørn kan ofte sees i området. Etter å ha studert disse vakre fuglene en stund, krysser vi strømmen igjen og kjører til Yttersia av Lofoten før vi vender nesa hjemover og tilbake til Reine.

 

Varighet

2 timer

 

Inkludert

– Flytedress /redningsutstyr for alle aldre

– Briller

 

Ta med

– Varme klær

– lue og hansker/votter

– kamera.

 

 Oppmøtested

– Vårt kontor i sentrum av Reine

*Adresse: Reine Ytre Havn 1*

 

 Oppmøtetidspunkt

– Oppmøte er 20 min før avgangstid.avgangstiden. Avgangstiden er tidspunkt for aktiviteten på bookingen.

*F.eks. hvis turen går kl. 10.00, er oppmøte kl 09.40*

 

Merk

– værforbehold

– minimum 6 fullt betalende personer

 

 

 

 

© 2018: Aqua Lofoten Coast Adventure, All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress