Overnatting

Rom og rorbuer ytterst i Lofoten

Vi har tett samarbeid med Lofoten Bed & Breakfast, som tilbyr flere typer rom og leiligheter i Reine, og rorbuer på Sørvågen. 

Lofoten Bed & Breakfast

Lofoten Bed & Breakfast ligger sentralt til i naturskjønne Reine, inngangsporten til Lofotodden nasjonalpark. Reine er verdenskjent som et av Norges vakreste fiskevær med hav, fjell og fiskehjeller så langt øyet kan se. Lofoten Bed & Breakfast er også det beste utgangspunktet om du ønsker å ta turen opp til Reinebringen, eller å delta på organiserte opplevelsesturer med RIB eller fiskebåt. 

Unikt for oss er at du kan bestille overnatting på Lofoten Bed & Breakfast og aktiviteter fra Aqua Lofoten Coast Adventure på ett og samme sted. Lofoten Bed & Breakfast er et bygg med mye historie i veggene. Dette, sammen med vertskapets interesse for lokalhistorie og kultur, er bakgrunnen for rommenes interiør, og hagens sjarm.

Velkommen til et uforglemmelig opphold i Nord-Norges vakreste omgivelser.

Buodden Rorbuer

En liten spasertur utenfor sentrum av Sørvågen, finner du en intim samling originale rorbuer med sjarmerende preg. 

Rorbuene ligger helt ut mot havet, med utsikt mot Lofotodden, Værøy og den berømte malstrømmen. Her kan du nyte den storslåtte naturen i fred og ro med hav og fjell som nærmeste nabo. 

Rorbuene ligger perfekt til for den turglade, med flere fantastiske turer like utenfor døren. Sørvågen er den naturlige inngangsporten til deg som ønsker å oppleve Lofotodden nasjonalpark til fots. Våre rorbuer er lyse og trivelige, med et modernisert uttrykk og den tradisjonelle og gamle atmosfæren til stede, med store vindusflater og sjarmerende uteområder.

Aktiviteter i Lofotodden nasjonalpark

Bli med på guidede turer i RIB-båt til bortgjemte perler og nedlagte fiskevær i Lofoten. Underveis får du unike historier fra lokale kjentfolk. Opplev Moskstraumen og Lofotveggen, og bli med på en av våre fjellturer.

Aktiviteter

Praktisk info

Overnatting