Hvordan komme seg hit

Hjem 5 Praktisk info 5 Komme seg hit

Offentlig transport

Dersom du skal bruke offentlig transport til, fra og i Lofoten, anbefaler vi  Reis Nordland

Med fly 

Leknes lufthavn er nærmeste flyplass. Den ligger ca. 60 km fra Reine. Det vil si at du mest sannsynlig vil være avhengig av offentlig transport videre fra flyplassen og ut til oss. Du kan også leie bil.

De fleste fly som går til Leknes går fra Bodø, men du kan være heldig å få direktefly fra Tromsø og Oslo også, avhengig av årstiden du reiser på.

For informasjon om flyruter: Wideroe

For løpende oppdatering av din flyrute, informasjon om leiebil og hvordan komme seg til og fra flyplassen på Leknes, følg denne linken: Leknes flyplass

Med båt 

Her har du to muligheter: Moskenesferga eller Hurtigruten. Begge går fra Bodø på tur nordover. Hurtigruten går også fra Tromsø og andre mindre havner på tur sørover.

Moskenesferga går fra Bodø til Moskenes. Moskenes ligger fem km fra Reine. Du kan ta med deg bil på Moskenesferga, men da anbefaler vi at du bestiller plass på forhånd.

Informasjon om rutetider:  Bilferge Bodø – Moskenes

Det er bilutleie på fergekaia på Moskenes, så om du skal leie bil i Lofoten, trenger du ikke å betale for å få leiebilen med over fjorden. Bilferge Bodø – Moskenes

Hurtigruten går fra Bodø til Stamsund om du reiser nordover, og fra Tromsø via seks mindre havner før du kommer til Stamsund på tur sørover. For informasjoner om rutetider for Hurtigruten, se Hurtigruten

Fra Stamsund til Reine er det 70 km. Det vil være mulig å leie bil på kaia i Stamsund.

Med buss 

Kommer du reisende med buss må du mest sannsynlig bytte buss på Leknes.  Her finner du rutetabeller: 

Reis Nordland Buss 

Busstoppet utenfor Aqua Lofoten Coast Adventure heter Reine Ytre Havn.

Med bil 

Bilen kan du enten ta med på Moskenesferga (se pkt med båt), eller du kan kjøre rundt, via Bjerkvik, nord for Narvik.  

Kommer du fra sør og syns det blir langt å kjøre om Bjerkvik finnes det et par snarveier over Vestfjorden: 

Skutvik – Svolvær, bilferge 

Bognes – Lødingen, bilferge 

Overnatter du hos Lofoten Bed & Breakfast er det gratis parkering på Galleri Eva Harr/Nasjonalparksenteret. Husk å legg parkeringslapp i ruta, den finner du på rommet ditt, eller på informasjonsrommet. 

Bruk gjerne Google Maps for å finne frem: Aqua Lofoten Coast Adventure

Parkering
Når du skal være med på aktiviteter med Aqua Lofoten Coast Adventure er det stor parkeringsplass på industritomta Reine Ytre Havn, over bakketoppen, like bak bookingkontoret.  

Se alle våre aktiviteter

Planlegg reisen din

Benytt vår FAQ for å få svar på alt du måtte lure på. Bli kjent med oss og vår bedrift, og finn informasjon om transport til og fra Aqua Lofoten Coast Adventure. Ta deg gjerne tid til å lese om vårt engasjement i miljø og bærekraft.

FAQ

Om oss

Komme seg hit

Miljø og bærekraft

Aktiviteter i Lofotodden nasjonalpark

Bli med på guidede turer i RIB-båt til bortgjemte perler og nedlagte fiskevær i Lofoten. Underveis får du unike historier fra lokale kjentfolk. Opplev Moskstraumen og Lofotveggen, og bli med på en av våre fjellturer.

Aktiviteter

Praktisk info

Overnatting