+47 99019042
HomeReinefjorden med båt

Reinefjorden med båt

 

Priser

Voksen (alder 14 og over) NOK 695,-

Barn (under 14 år) NOK 395,-

Privat (1-6 personer) NOK 4.170,-

Privat (7-12 personer) NOK 8.340,-

 

Om turen

Bli med på en guidet båttur dypt inn i avsidesliggende fjordarmer med vår lokalkjente guide og kaptein. Denne spektakulære turen tilbyr spennende historiske innblikk i tillegg til noe av Lofotens villeste og vakreste natur.

Båtføreren møter deg på vårt kontor i Reine hvor flytevester og redningsutstyr blir utdelt. Våre båtførere har alle de nødvendige sertifikater og er godt kjent med farvannet og forholdene i området. Båtfører har i tillegg gode lokalkunnskaper, noe som gjør at de også fungerer utmerket som guider på turen.

Når alle er om bord og sikkerhetsinstruksene gitt, starter turen mot Reinefjorden. Vi holder oss nært mot land slik at dere får se alt den flotte naturen i Lofoten har å by på. Denne turen gir deg et nært og spennende innblikk i hvordan livet utspillet seg da de avsidesliggende, og nå delvis forlatte, fiskeværene fremdeles var aktive bosettinger. Vi kan love deg en uforglemmelig opplevelse omgitt av majestetiske fjell og dype fjorder.

 

Varighet

Ca. 1 time

 

Inkludert

Flytedress

Sertifisert båtfører

 

Ta med

Varme klær

Lue og hansker

Kamera

 

Oppmøtested

Vårt kontor i sentrum av Reine

Adresse: Reine Ytre Havn 1, 8390 Reine

 

Oppmøtetidspunkt

Oppmøte er 20 minutter før avgangstid. Avgangstiden er tidspunktet for aktiviteten på bookingen. F.eks.hvis turen går kl.10.00 er oppmøte kl. 09.40

 

Merk

-Værforbehold

-Minimum 6 fullt betalende personer

Bestill nå

© 2018: Aqua Lofoten Coast Adventure, All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress