+47 99019042
HomeSnorkling

Snorkling

Vannet er krystallklart i Lofoten, men med litt krusninger i overflata er det allikevel vanskelig å se detaljene. Da er snorkling løsningen. Vi kler deg opp i drakt som er tilpasset temperaturene her i nord, du får maske, snorkel og svømmeføtter, og selvfølgelig en gjennomgang i bruken av utstyret av våre erfarne guider. 

Bestill nå!


snorkling i Lofoten

Sildestim i tareskog

Dersom vi bruker båt tar vi deg med til to tre forskjellige plasser, for at du skal få se mangfoldet i havet. Snorkler vi fra land får du lengre tid på det stedet. Du kan se tareskog der små fisk leker sisten og krabbene gjemsel. På hvit sandbunn kan du se sjøstjerner som ligger fargerike og flotte. Fjellveggene er dekket  av bløtkoraller, sjønellik og anemoner som viser seg fra sin beste side når sollyset skinner de første meterne ned i vannet.

En lokalkjent guide er med enten på båten eller i vannet med deg. Du vil få all nødvendig opplæring I utstyret, så ingen forkunnskapet er nødvendig. Guiden hjelper til med utstyr, go er til hjelp med å fortelle om det du ser, go vise deg hvor du kan se de fineste tingene.

Inkludert:

Våtdrakt eller tørrdrakt inkl. Hette, hansker og sko, maske, snorkel, svømmeføtter. Nødvendig opplæring. Guide enten på båt eller i vann.

Ta med:

Varme klær, badetøy og håndkle

Oppmøte:

Vårt dykkersenter på Sakrisøy.

Varighet:

2-3 timer

Pris:

voksen NOK 845,- barn under 14 år NOK 645,-

Forbehold:

Værforbehold.

© 2018: Aqua Lofoten Coast Adventure, All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress