+47 99019042
HomeSnorkling

Snorkling

Vannet er krystallklart i Lofoten, men med litt krusninger i overflata er det allikevel vanskelig å se detaljene. Da er snorkling løsningen. Vi kler deg opp i drakt som er tilpasset temperaturene her i nord, du får maske, snorkel og svømmeføtter, og selvfølgelig en gjennomgang i bruken av utstyret av våre erfarne guider. 

snorkling i Lofoten

 

Bestill nå

Priser

Voksen (alder 14 og over)     NOK 845

Barn (alder 13 og under)       NOK 645

 

Om turen

 

Vannet er krystallklart i Lofoten, men med litt krusninger i overflata er det allikevel vanskelig å se detaljene. Da er snorkling løsningen.

Vi kler deg opp i drakt som er tilpasset temperaturene her i nord, du får maske, snorkel og svømmeføtter, og selvfølgelig en gjennomgang i bruken av utstyret av våre erfarne guider.

Dersom vi bruker båt tar vi deg med til to tre forskjellige plasser, for at du skal få se mangfoldet i havet. Snorkler vi fra land får du lengre tid på det stedet. Du kan se tareskog der små fisk leker sisten og krabbene gjemsel. På hvit sandbunn kan du se sjøstjerner som ligger fargerike og flotte. Fjellveggene er dekket  av bløtkoraller, sjønellik og anemoner som viser seg fra sin beste side når sollyset skinner de første meterne ned i vannet.

En lokalkjent guide er med enten på båten eller i vannet med deg. Du vil få all nødvendig opplæring I utstyret, så ingen forkunnskap er nødvendig. Guiden hjelper til med utstyr, og er til hjelp med å fortelle om det du ser, og vise deg hvor du kan se de fineste tingene.

 

Varighet

2-3 timer

 

Inkludert

– Våtdrakt eller tørrdrakt inkl. hette, hansker og sko, maske, snorkel, svømmeføtter.

– Nødvendig opplæring.

– Guide enten på båt eller i vann.

 

Ta med

– Varme klær

– badetøy

– håndkle

Valgfritt

– Vanntett Kamera

 

 Oppmøtested

-Vårt dykkersenter på Sakrisøy

 

Oppmøtetidspunkt

– Tidspunkt for aktiviteten som angitt på bookingen.

 

Merk

Forbehold

– Værforbehold

 

© 2018: Aqua Lofoten Coast Adventure, All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress